Цей розділ призначений лише для медичних і фармацевтичних працівників.
Якщо Ви медичний
або фармацевтичний
працівник, натисніть кнопку
Якщо Ви не є
медичним або
фармацевтичним
працівником, натисніть
УвійтиПовернутися
Фильтрум / Молочні продукти

Отруєння молочними продуктами

Як знизити ризик отруєння молоком?

  • Купуйте лише пастеризоване або стерилізоване молоко в герметичній упаковці.

  • Не купуйте морозиво, яке раніше підтавало.

  • Мийте руки перед їжею і приготуванням страв.

  • Зберігайте молоко і молочні продукти на окремій полиці холодильника при температурі 2-3°С.

  • Не використовуйте для приготування страв молоко, що зберігалося в неналежних умовах.

Отруєння молочними продуктами найчастіше спричинене бактеріями роду Шигела або Стафілокок.

Мікроорганізми можуть зберігатися при температурі від 6 до 40°С Для масивного обсіменіння молочного продукту іноді достатньо 4-5 годин.

 
 

Лікування:

Filtrum 400 mg
  • Кожні 10-15 хвилин пити воду.

  • Приймати Фільтрум®Еко по 2-3 таблетки 3-4 рази на день.

  • За необхідності викликати лікаря.