Цей розділ призначений лише для медичних і фармацевтичних працівників.
Якщо Ви медичний
або фармацевтичний
працівник, натисніть кнопку
Якщо Ви не є
медичним або
фармацевтичним
працівником, натисніть
УвійтиПовернутися
Главная / М'ясні продукти

Отруєння м'ясом

Як знизити ризик отруєння м'ясом?

  • Ретельно мийте посуд і прилади до і після приготування страв з сирого м'яса

  • Зберігайте готові м'ясні страви окремо від сирих

  • Перед приготуванням перевіряйте термін придатності м'ясних напівфабрикатів

  • Зберігайте заморожене м'ясо і фарш при -18°C. Свинину не більше 8 місяців, баранину не більше 10, яловичину не більше 12 місяців

 

Лікування:

Filtrum 400 mg
  • Кожні 10-15 хвилин пити воду.

  • Приймати Фільтрум®Еко по 2-3 таблетки 3-4 рази на день.

  • За необхідності викликати лікаря.