Цей розділ призначений лише для медичних і фармацевтичних працівників.
Якщо Ви медичний
або фармацевтичний
працівник, натисніть кнопку
Якщо Ви не є
медичним або
фармацевтичним
працівником, натисніть
УвійтиПовернутися
Главная / Яйця

Отруєння яйцями:

Як знизити ризик отруєння яйцями?

  • Використовуйте в їжу тільки свіжі яйця (дату «виготовлення» можна знайти прямо на шкаралупі)

  • Ретельно мийте яйця з милом перед приготуванням.

  • Готуйте яйця при високій температурі – більше 70 градусів за Цельсієм

Частий збудник захворювання – бактерія роду сальмонела.

Вона здатна зберігатися в яйцях до 1 року і більше, а на яєчній шкаралупі до 24 діб.


 
 

Лікування:

Filtrum 400 mg
  • Кожні 10-15 хвилин пити воду.

  • Приймати Фільтрум®Еко по 2-3 таблетки 3-4 рази на день.

  • За необхідності викликати лікаря.