Цей розділ призначений лише для медичних і фармацевтичних працівників.
Якщо Ви медичний
або фармацевтичний
працівник, натисніть кнопку
Якщо Ви не є
медичним або
фармацевтичним
працівником, натисніть
УвійтиПовернутися
Фильтрум / ДЕСЕРТИ

Отруєння десертами

Як знизити ризик отруєння десертами?

  • Десерти, тістечка і торти з кремом краще не зберігати, а з'їдати одразу після приготування

  • Якщо збіг термін придатності придбаного виробу, не жалкуючи, краще за все викинути його.

  • Зберігайте кондитерські вироби з кремом тільки в холодильнику в закритому контейнері.

  • Купуючи десерт, звертайте увагу на те, де він зберігався. Якщо не в холодильнику – відмовтеся від купівлі.

  • Якщо у вас на руці є гнійна ранка, краще доручити приготування десерту будь-кому іншому.

Найчастіше причиною отруєння є бактерія стафілокок, точніше токсин, який вона виділяє.

Обычно стафилококк попадает в пищевые продукты от повара, имеющего какое-либо гнойное заболевание (фурункулез, гноящиеся ранки, ангина, синусит). Стафилококковый токсин не изменяет вкус и запах пищи, устойчив к нагреванию и способен выдержать жар до 100 С на протяжении 1-2 часов.

 
 

Лікування:

Filtrum 400 mg
  • Кожні 10-15 хвилин пити воду.

  • Приймати Фільтрум®Еко по 2-3 таблетки 3-4 рази на день.

  • За необхідності викликати лікаря.